Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ιεχωβά

Άρθρο για τον Ιεχωβά

ΙΕΧΩΒΑ: ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ

σωστός σύνδεσμος

1 σχόλιο:

  1. οι Ευαγγελιστές δεν μπόρεσαν να το συμπεράνουν!!! Επειδή δεν κατάλαβαν την ΑΓ. όσο εσείς !!!.

    Τίθεται λοιπόν το ερώτημα γιατί να διαβάσει κάποιος τη Α.Γ και να κινδυνέψει να κάνει λάθος ερμηνεία ενώ μπορεί κάλλιστα να μάθει ασφαλέστερα και σίγουρα τα ιδία πράγματα και πιο έγκυρα μάλιστα από την Σκοπιά?

    Μην ανησυχείτε καθόλου για το τι θα απαντήσετε…. Θα πλάσσω εγώ τώρα δυο ιστορούσες που όταν τις διαβάσετε θα μου πείτε Τυφλά νήχει η Σκοπιά μπροστά σου_.

    1η.Ο Χριστός ήξερε και δεν μας το είπε αλλά άφησε την Σκοπιά μέσα από την ερμηνεία της Α. Γραφης να το βρει. Εσκεμμένα λοιπόν δεν αποκάλυψε το ποτέ για να κάνει τη Σκοπιά Προφήτη και να της δώσει Κύρος. Έτσι με αυτό τον τρόπο οι μετά τον Χριστό άνθρωποι θα αναγνωρίσουν τη Σκοπιά και θα πιστέψουν σ’ αυτή.

    2η.Ο Χριστός όντως δεν ήξερε το πότε γιατί ο Ιεχωβά δεν του το αποκάλυψε. Αργότερα όμως ο Ιεχωβά το Αποκάλυψε στη Σκοπιά[έστειλε νέο φως].

    Ο Χριστός τότε θεώρησε προσβλητικό να περιμένει από τη Σκοπιά να του πει πότε θα εμφανισθεί και ετσι αποφάσισε να εκδικηθεί τη Σκοπιά.

    Ετσι όταν η Σκοπιά είπε ότι το 1975 θα έλθει ο Χριστός τότε Αυτός δεν εμφανίστηκε επίτηδες με αποτέλεσμα η Σκοπιά να ρεζιλευτεί.

    Αργότερα όταν προφήτευε η Σκοπιά για το 1914 τότε ο Χριστός ήλε Αόρατος ενώ τον περίμεναν ΟΡΑΤΟ.
    Τι να κάνει τότε η Σκοπιά είπε κι αυτή ότι ήλε Αόρατος και είναι στον Ουρανό πάνω.

    Ετσι άρχισε να κυβερνάει από τον Ουρανό. Ωραίες οι ιστοριουλες? Πως είπατε αυτά δεν τα λέει η Α.Γ?

    Γιατί μήπως λέει τα δικά σας???

    Ξαναρωτάω εγώ με τη σειρά μου. Πως ήλε ο Χριστός αφού από τον Ουρανό δεν έφυγε. Τι σόι Δευτέρα Παρουσία είναι Αυτή όταν εγώ δεν μπορώ να την δω? Μήπως εσείς οι Μτι την εννοείται ως Δευτέρα Φαντασία…Μήπως πάθατε κι εσείς όπως οι Αυλικοί του Βασιλιά στο παραμύθι που ενώ ήταν γυμνός και νόμιζε ότι φορεί ρούχα αυτοί τον χειροκροτούσαν [από υποκρισία] λες και φόραγε στ’αληθεια. Μήπως νομίζετε ότι έγινε η Δευτέρα Παρουσία αλλά στην ουσία δεν έχει γίνει και απλά φωνάζετε ότι έγινε επειδή σας εξαναγκάζουν? Μήπως εδώ η Σκοπιά είναι ο Βασιλιάς που νομίζει ότι έγινε η Δευτέρα Παρουσία και εσείς οι Αυλικοί του που δεν της Λέτε να συνέρθει επιτέλους?

    Θα μου πείτε εσείς οι Ορθόδοξοι… ποιοι τον είδαν αόρατο? Μα όλοι οι γεροί της σειράς του 1914 που πίστευαν ότι δεν θα πεθάνουν.

    ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!

    1] Η Προφητεία της Σκοπιάς πραγματοποιήθηκε κι ετσι ο Χριστός ήρθε το 1914 Αορατως.
    Αν ισχύει αυτό τότε τι είναι πιο βάσιμο να πιστέψω, εσάς που μου λέτε για Έναν Χριστό που ήρθε και δεν φαίνεται η την Α.Γ. που λέει ότι θα τον δουν όλοι όταν έρθει αλλά δεν γράφει ημερομηνία? Μα φυσικά την Α.Γ διότι Είναι πιθανόν Ο Χριστός να μην ήρθε το 1914 και ετσι εσείς με κοροϊδέψατε ενώ η Α.Γ δεν μπορεί να με κοροϊδέψει για κάτι που δεν γράφει[δεν γράφει το ποτέ θα έρθει δεν λέει πχ το 2012 Άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανακριβής για κάτι που δεν ισχυρίζεται]. Κανένας μας δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι λέει ψέματα η αλήθεια για κάτι που δεν είπε διότι απλά δεν το είπε

    2. Ο Χριστός δεν ήξερε πότε θα εμφανισθεί ενώ η Σκοπιά ήξερε. Συγγνώμη αλλά τότε εσείς είστε ανώτεροι από τον Χριστό!!! Και η Σκοπιά Ανώτερη από την Α.Γ

    3. Η Α.Γ εγράφη λάθος και η Σκοπιά βασισμένη στην Α.Γ έκανε λάθος με την σειρά της περί χρονολογίας. Νο comments

    4. Η Α.Γ δεν είπε ακριβώς το πότε!!! και η ημερομηνία είναι Προφητεία της Σκοπιάς συνεπώς η Σκοπιά έκανε λάθος. Αν συμβαίνει το τελευταίο μήπως τότε σας ταιριάζει ο ρόλος του χωριού [Ιωαν Α’4,1] ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣ ΠΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΑΙ ΕΞΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.

    Υ.Γ. Αρκετά με τους Μτι. Θα πάω σε ένα μοναστήρι για καμία 20αρια μέρες να βάλω τον Ηγούμενο εκεί να προβλέψει πότε θα γίνει η 2α Παρουσία. Ευκαιρία θα’ναι για μένα να κοιτάξω τον εαυτό μου ούτος ώστε να αρέσω στο Θεό και Όχι σε ορισμένους ανθρώπους. Σας χαιρετώ όλους.

    Ο ολίγων ωρών φίλος του Χρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επισκέψεις